Kasvatusviesti 1/2017

Julkaistu: 25.1.2017

Kohtaus 31.3.-2.4.

Kohtaus on aluetyön, kasvatuksen ja vapaaehtoistuen parissa toimivien vapaaehtoisten jatkokoulutuksellinen tapahtuma. Viikonloppu täynnä työpajoja partion syvästä päästä, juuri sitä matskua, joka tekee pestistä vielä mielekkäämmän, tuo näkökulmaa ja perspektiiviä siitä, miten omat hommat suhteutuvat kokonaisuuteen ja mitä on tauhkan taustalla. Lisäksi luvassa on myös hauskaa ja herkkua. Lisätietoja FB-tapahtumassa https://www.facebook.com/events/1335021436540224/

Merkkaa tapahtuma omaan ja koko ryhmäsi kalenteriin!

kohtaus 2017


Satahanka etsii parhaimmista parhaimpia henkilöitä tekemään kesän 2018 huikeinta merikokemusta!

Mm. seuraava pesti etsii tekijäänsä:

Koetko, että tiedonhallinta on lähellä sydäntäsi? Onko sinulla näkemys siitä, miten projektin tiedonhallinta ja leirirekisteri tulisi hoitaa? Tärkeintä, ymmärrätkö enemmän biteistä kuin leirinjohtaja? Hipooko suorituskykysi intelcore iseiskaa ja kestääkö se tiukkaakin koodaamista? Kiitääkö sormesi näppäimistöllä kuin purjevene myötätuulessa?

Satahanka etsii vanhaa kunnon mikrotukihenkilöä eli modernimmin sanottuna it-tukihenkilöä eli atk-päällikköä! Tehtävänkuvaan kuuluu leirin tiedonhallinnan koordinointi ja ratkaisujen suunnittelu sekä tukea muita leirin osa-alueita it-asioissa. Jos olet oikea henkilö meille, ota mahdollisimman pian yhteyttä leirinjohtaja Aino Pohjanvirtaan. Paikka täytetään oikean henkilön löydyttyä. Yhteydenotot faksilla tai lankapuhelimella

Pestiaika: noin 2 vuotta
Johdettavien määrä: 1
Vapaaehtoisen rooli pestissä: osaaja
Pestaaja: Aino Pohjanvirta, aino.pohjanvirta@partio.fi / 044-3362777

Muita Satahangan pestejä voi katsoa täältä. http://toiminta.partio.fi/ajankohtaista/avoimet-pestit/satahanka-xiii


Valtakunnallinen Explo värittää samoajan partiopolkua jälleen syksyllä 2017!

1500+ samoajaa ympäri maan kokoontuu vauhdikkaaseen viikonloppuun 20-22.10.2017 Varsinais-Suomessa. Explo lisää samoajan ylpeyttä partiolaisuudestaan ja samalla myös samoajaluotsin merkitys teroittuu lippukunnille. Tavoitteena on, että Explo vuonna 2017 on suurin samoajatapahtuma sarjassaan.

Sinulle, jolle samoajien paras on sydämen asia ja jolla on projekteistakin aiempaa kokemusta, on paikkoja auki tapahtuman staabissa. Näissä pesteissä valttia ovat nuorekas näkemys sekä tekemisen palo. Pestit löydät osoitteesta http://toiminta.partio.fi/ajankohtaista/avoimet-pestit/explo-2017


Partion kirkkopyhämateriaalia lippukunnille ja seurakunnille

Lippukunnille on tuotettu materiaalipaketti helpottamaan ja innostamaan partiolippukuntien ja seurakuntien yhteistyötä partiokirkkotapahtumien järjestelyissä. Ohjetta voivat käyttää myös sepot eli seurakuntien partiotyöntekijät omassa työssään. Materiaalin voi tulostaa vihkomuodossa tai katsella pdf:nä osoitteessa http://partio-ohjelma.fi/ohjelmamateriaalia/partiokirkot/

Tule nuotion loimuun


Uusia valiokunnan jäseniä

Hei, olen Henna Peltoniemi ja vastaan kasvatusvaliokunnassa luotsaamiseen liittyvistä asioista. Tarkoituksenani on selvittää missä luotsaamisen kanssa mennään nyt, miten Roihun luotsaaminen sujui ja miten sitä voi vielä kehittää. Loppuvuodesta tarkoituksena on tarjota piireille ohje luotsien huomioimisesta partiotapahtumissa ja lippukunnille simppeli näin aloitat luotsaamisen-ohje.

Partioelämän ohella työskentelen projektikoordinaattorina vesihuollon kokonaisratkaisuja tarjoavassa yrityksessä ja nautin Helsingin lähiöelämästä.

dav

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *