Kasvatusviesti 7/2017

Julkaisu: 1.12.2017

Kohtaus tulee jälleen!

Kaikille piirien ja keskusjärjestön ohjelma-, koulutus-, alueluottikselle tarkoitettu koulutustapahtuma valtaa Järvenpään seurakuntaopiston jälleen 13.-15.huhtikuuta 2018. Perjantaista sunnuntaihin kestävä Kohtaus 2018 on täynnä pestiin liittyvää koulutusta. Ohjelma suunnitellaan niin, että jokaisen on mahdollista löytää itselleen sopivaa asiaa; olitpa sitten kokenut konkari tai uudella uralla, tapahtumassa on asiaa juuri sinulle. Tapahtuma on myös erinomainen paikka tavata pestikollegoja ympäri Suomen.

Tarkka ohjelma julkaistaan vuoden vaihteessa. Jos sinulla on mielessäsi asia, joka ehdottomasti pitäisi saada Kohtauksen ohjelmaan, ole yhteyksissä tapahtumajohtaja Kaisaan (kaisa.johto@partio.fi) joulukuun alkupuolella. Ohjelma ja kaikki tarvittava tieto tapahtumasta kerätään sivulle https://www.partio.fi/uutiset/toimintakalenteri/kohtaus-2018 Sieltä löytyy myöhemmin myös ilmoittautumislinkki tapahtumaan sekä tarkemmat osallistumismaksut.

Tervetuloa mukaan!


Luotsivuosi starttaa pian!

Kohta edessämme on vuosi kun laitamme Luotsit vihdoin keskiöön. Keskitymme siihen, että nuorillamme on mahdollisuus saada tukea aikuiselta parhaalla mahdollisella tavalla. Nostamme luotseja esille viestinnässä, annamme työkaluja luotsien löytämiseen ja pestaamiseen. Annamme luotseille työkaluja tehtäviensä hoitamiseen. Tarjoamme materiaalia niin sähköisesti kuin livenäkin. Koko luotsivuoden huipentaa lokakuussa järjestettävä Luotsisateliitti.

Luotsivuoden materiaali löytyy osoitteesta www.partio.fi/luotsaus/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *